0

Yeni nesil HTC akıllı telefonları çok daha hızlı şekilde şarj edebilen yeni Rapid Charger 2.0 piyasaya çıkıyor.

HTC’yi son yıllarda çok başarılı üst seviye akıllı telefon modelleri sayesinde yakından tanıma şansına eriştik. Her ne kadar son çıkan modellerden HTC Desire Eye beklendiği kadar ilgi görmemiş olsa bile, One M8 ve One E8 modelleri dünya çapında büyük satış rakamlarına ulaştı. İşte şimdi de firma yeni nesil modellere hızlı şarj özelliğini ufak bir güncelleme ile getiriyor.
Ama bu güncelleme telefonların kendisinde değil, şarj aletinde. Akıllı telefonlarda en büyük problemlerimizden birinin gün içinde şarj bitmesi durumu olduğunu düşünürsek, HTC telefon sahipleri en kısa zamanda bu cihazdan bir tane edinmek isteyecekler gibi geliyor. HTC’nin piyasaya yeni sunacağı “Rapid Charger 2.0” model şarj adaptörü, belli modelleri %40 daha hızlı şarj edebiliyor.
Rapid Charger 2.0’ın kullanılabileceği modeller, özellikle firmanın yeni model telefon serisi. Aşağıda listesi bulunan telefonlar, Qualcomm’un “Quick Charge 2.0” özelliğine sahip oldukları için yeni adaptörden faydalanabiliyorlar. Yeni ve hızlı şarj aletinin ne zaman piyasada olacağı ve fiyatı henüz belli değil.
- HTC One M8
- HTC One M8 (Harman Kardon Edition)
- HTC One E8
- HTC One Remix
- HTC Desire Eye

Yorum Gönder

 
Top