0

FlashGet dosyaları daha hızlı indirmenize ve indirdiğiniz dosyalar daha iyi yönetmenize imkan sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir. Kesilmiş yüklemelere yeniden başlayabilir, indirilen dosyalarınızı kategoriler halinde arşivlemenize imkan tanır.

Site veya dosya uzantılarına göre otomatik sıralama için indirme kuralları oluşturabilirsiniz. İndirmek istediğini dosyaları birden fazla noktaya böler ve indirme işlemeni bu noktalar üzerinden çoklu olarak gerçekleştiri bu sayesde indirme hızını oldukça artırabilir. Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır.

Torrent ve eMule desteği ile birlikte aynı anda birden fazla dosyayı indirmenize izin verir. FlashGet çok sık kullanılan HTTP, HTTPS, FTP, MMS, MMST ve RTSP protokollerini destekler. Medya yakalama özelliği ile video paylaşım sitelerinden video indirebilir. Yazılım sayesinde 4 GB ve üzerindeki büyük dosyaları kolaylıkla indirebilirsini.

Ayrıca indirme hızını ayarlamanıza imkan tanımaktadır. Proxy desteği içermektedir. Dilerseniz sistem açılışında otomatik olarak başlamasını sağlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top