0
Avast Premier 2015 | minnoru


AVAST Premier 2015 10.0.2206 Özellikler:
• HTTPS tarama
algılar ve Web içerik filtreleme bileşeni TLS / SSL korumalı trafiği çözmek için yeteneği. Bu özellik SPDY + HTTPS / HTTP 2.0 trafiği uyumluluk ekleyerek yanı sıra HTTPS üzerinden gelecek trafik virüslere karşı sizi koruyacaktır. Sen ayar / ayarlar bölümünde bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.
• AVAST NG
bağımsız güvenli sanallaştırılmış ortamda (VM) ve masaüstünüze tam entegre olarak her Windows süreci çalıştırabilen bir donanım tabanlı sanallaştırma çözümü. Her süreç diğer uygulamalardan tamamen izole anlamına VM kendi örneğinde, idam edilir. Özelliği, şimdi, daha iyi algılanması ve sonuçlanan Avast DeepScreen açmaktır. Avast NG HW sanallaştırma etkinleştirilmiş gerektirir.
• (Bu özellik sadece ücretli sürümleri aktif) SecureDNS
(güvenliksiz şebekeler, halka açık olanlar, vb dahil) bir yönlendirici / istemci korumasız DNS / DNS kaçırmak karşı koruyan yeni bir sağlayıcı.
• Ev Ağı Güvenlik
açıkları (wifi durumu, bağlı cihazlara, yönlendirici ayarları, fabrika şifreler, vs.) için ev ağınızı tarayın. Sadece özel cihaz izole değil olası sorunları keşfetmek için yardımcı olur, ancak siz ya kullanan aygıtlar tüm ağda dan Internet'e bağlanmak.
• Smart Scan
Entegre bir (Antivirüs, Yazılım güncellemeleri, Ev Ağı, GrimeFighter) içine talep taramalarda tüm. Bir tarama, değişik sonuçlar ve öneriler.
Yeni Destek Sistemi •
tüm bilgileri otomatik olarak dahil olan bir ticket ödenen kullanıcıları için kolay temas. Ücretsiz kullanıcılar için geliştirilmiş bilgi tabanı. Yardım tamamen çevrimiçi ve daha güncel olduğunu.
• Genel arıza giderme
Bu, tüm bileşenleri kararlılık ve performans bir çok değişiklik kapsar (ancak ana odak geleneksel ağ ve motor parçaları üzerindeki idi).

Bilgi 
Dosya Adı : Avast Premier 2015 10.0.2206 
Dosya Boyutu  :  176 MB 
Yayınevi  :  Avast.com 
Uploaded : Gigapurbalingga 
OS dayanaklar t: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7/8

 vast Premier          Creack 


Yorum Gönder

 
Top