0
Windows 10 Ücretsiz İndir

Microsoft yeni modern işletim sisteminin teknik önizleme sürümünü geliştiricilerin kullanımına sunarak bir anlamda yeniWindows 10‘da yeni yeniliklerin neler olduğunuda göstermiş oldu.
Microsoft popüler işletim sistemi windows xp‘den sonra vistayı çıkarttı ancak başarılı olamadı. Windows vista‘dan sonraWindows 7 ile kendini düzelten windows fazla geçmeden radikal değişikliklerle windows 8‘e geçti. Windows 8’de vistada olduğu gibi başarısız oldu. Windows 8.1‘ e güncellemesi olsada başlat menüsünün kalkması kullanıcıların hiç hoşuna gitmedi. Microsoft bu hatadan dönerek başlat menüsünü windows 10 ile geri getirdi. Aslında Windows 10‘ a modern XP‘de diyebiliriz.
grey Windows 10 Ücretsiz İndir

Windows 10 Yenilikleri

Daha önceden Windows 10 Yeni Özelliklerini anlattığımız bir yazımız vardı isterseniz tüm detayları orada inceleyebilirsiniz ama genel olarakta anlatabiliriz.
Eski olsada yenilenen windows 10 başlat menüsü’ne windows mağazasını uygulamalarınıda ekleyebiliyoruz. Windows menü çubuğuna arama kısayol arama tuşu eklenmiş. Kullanıcıların en çok beğeneceği özelliği ise birden fazla masaüstü oluşturabilme kısayolu menü çubuğuna eklemişler. Farklı çalışma alanları oluşturarak daha rahat çalışma imkanı sunuyor. Gözle görülür değişikliklerden biriside masaüstündeki PC ve ağ ayarları iconları değiştirilmiş. Bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma ve oturumu kapat gibi kısayol butonlarını başlat menüsünün en üstüne konumlandırılmış.
grey Windows 10 Ücretsiz İndir

                        Windows 10 İSO İndir

grey Windows 10 Ücretsiz İndir
  • Windows 10 ürün Anahtarı: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Yorum Gönder

 
Top