1
MKVToolnix ile Videolarınıza Altyazı ve Ses Dosyası Ekleyin

MKVToolnix programı ile MKV formatlı videolarda değişiklikler yapmanızı sağlar. Düzenlediğiniz dosyalarınızı hızlı bir şekilde dönüştürerek videolarınızdaki değişiklikleri hemen görebilirsiniz.
MKVToolnix ile MKV videolara ses dosyası ekleme çıkartma, alt yazı dosyalarını ekleme çıkartma işlemlerinin yanında istediğiniz ses ve alt yazı dosyalarını düzenleyebilirsiniz. MKVToolnix programı ayrıyeten Avi, Mpeg, Mp4, Ogg, Dvix ve Xvidgibi video formatlarınıda desteklemektedir. Videolara ekleyebileceğiniz ses dosyaları ise AAC, Flac, MP3, AC3, DTS, DTS-HD, gibi ses dosyalarınıda ekleyebilirsiniz. İngilizce filmlerinize türkçe altyazı veya Türkçe filmlerinize Srt, Pgs, Sup, VobSub, Ass, Ssa gibi altyazılarınızı dosyalarınızı video filmlerinize entegre edebilirsiniz.

Filmlere Ses Dosyası ve Altyazı Dosyası Ekleme

MKVToolnix programı arayüzünde Girdi, Ekle, Genel ve Bölüm düzenleyicisi gibi ayrı 4 tane farklı ayarlama seçeneği bulunuyor. Girdi bölümüne video dosyamızı ekleyelim ekledikten sonra hemen altındaki izler, bölümler ve etiketler bölümünde eklediğimiz videonun içindeki ses dosyalarını ve altyazı dosyalarını göreceksiniz. Videonuza ses veya altyazı dosyalarını ekleyebilir veya istemediğiniz dosyaları çıkartabilirsiniz. Eklediğiniz ses dosyasının media playerda otomatik çalışması için varsayılan yapmaslısınız. Ayarlarınızı yaptıktan sonra çoklamayı başlat diyerek  MKV toolnix sizin için dosyaları birleştirerek veya çıkartarak işleminizi gerçekleştirir. Alt taraftada çıktı klasörünün nereye kaydedileceğini gösteriyor istediğiniz yere kayıt ettirebilirsiniz.
grey MKVToolnix ile Videolarınıza Altyazı ve Ses Dosyası Ekleyin

Yorum Gönder

  1. Mkvtoolnix Ile Videolarınıza Altyazı Ve Ses Dosyası Ekleyin >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Mkvtoolnix Ile Videolarınıza Altyazı Ve Ses Dosyası Ekleyin >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Mkvtoolnix Ile Videolarınıza Altyazı Ve Ses Dosyası Ekleyin >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK Tz

    YanıtlaSil

 
Top