1
TreeSize Windows Dosya Yönetici Programı İndir

Bilgisayarınızda artık yer kalmadıysa ve PC’nizde yer açmak istiyorsanız Treesize programı ile tüm dosyalarınızı görüntüleyin ve gereksiz dosyalarınızı silerek yer kazanın. TreeSize programı ile artık dosya silmekten çekinmeyeceksiniz.
grey TreeSize Windows Dosya Yönetici Programı İndir
İLİGİNİZİ ÇEKEBİLİR : En iyi Video ve MP3 Çevirme Programı Xilisoft Video Converter Ultimate
Windows dosya yöneticisi olarak çalışan programın en büyük özelliklerinden biriside windows sistem dosyalarını ayırt etmesidir. Herhangi bir yanlış işlem yapmadanwindows sistem dosyalarınızı ayırarak size yardımcı oluyor. TreeSize programı dosyalarınızı grafiksel olarak ayırt ederek daha iyi analiz etmenizi sağlar. Programın arayüzündeki menü seçenekleri ile kolayca dosyalarınızı yönetebilirsiniz. TreeSize programı aynı zamanda genel sistem yönetimi için yararlı olan dosyalarını görüntüleyebilmenizi sağlıyor. TreeSize Excel ve HTMLXML gibi detaylı raporlar yazdırabilirsiniz.
TreeSize programında bazı eksiklikler olsada harddisk’inizdeki dosyalarınızı hızlı bir şekilde analiz edebilirsiniz. TreeSizeWindows XP, Vista, 7, 8, 8.1 ve yeni gelecek windows 10 için bilgisayarınızdaki sabit disklerinizin dosya yöneticisidir. Uygulama sadece 30 günlük bir deneme süresi ile geliyor isterseniz programın daha gelişmiş özellikleri ile gelen TreeSize PRO‘yu satın alabilir yada ücretsiz sürümünü indir‘erek deneyebilirsiniz.
grey TreeSize Windows Dosya Yönetici Programı İndir

Yorum Gönder

  1. Treesize Windows Dosya Yönetici >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Treesize Windows Dosya Yönetici >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Treesize Windows Dosya Yönetici >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK pz

    YanıtlaSil

 
Top