0
Yenilenen Arayüzü ile CCleaner 5 İndir

En çok kullanılan sistem optimizasyon yazılımı olan CCleaner yenilenen arayüzü ile kullanıcılara sunuldu. CCleaner 5. sürümünde büyük bir arayüz değişikliğine giderek yenilendi. Yenilenen arayüzü ile görsel olarak daha seçici ve kolay kullanım imkanı sunuyor.
CCleaner 5 bilgisayarınızı gereksiz ve kullanılmayan dosyalardan kurtararak hızlandırır.Windows‘un gereksiz ön bellek dosyalarını, geçici dosyalarını, çöp kutusu ve işe yaramayan dosyaları güvenli bir sekilde silerek bilgisayarınızı hem hafifletir hemde hızlandırır. Aynı zamanda bilgisayarınıza yüklediğiniz programların artıklarını, ön belleklerini, kullanılmayan dosyalarını ve özellikle ( Firefox, İnternet explorer, Chrome, Opera, Safari, Maxthon, Yadex) gibi web tarayıcılarınızın ön belleklerini, çerezlerini, gereksiz tarayıcı geçmişlerini temizleyerek programlarınızında hızlanmasını sağlar.
grey Yenilenen Arayüzü ile CCleaner 5 İndir
CCleaner 5 yenilenen arayüzü ile modern görünüme sahip olurken windows 8 ile daha uyumlu halde çalışıyor. Windows 8ve Windows 10 gibi modern bir görünüm ile daha iç açıcı ve rahat kullanım sunuyor. CCleaner, Kayıt defteri, Araçlar ve Ayarlar gibi sekme iconları beyaz olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak beyaz bir görünüme sahip olan yeni sürümde üzerinde olduğunuz sekme mavi olarak seçiliyor. Yenilenen CCleaner 5’i buradan ücretsiz indir’ebilir ve daha fazla özelliklerine buradan bakabilirsiniz.
grey Yenilenen Arayüzü ile CCleaner 5 İndir

Yorum Gönder

 
Top