0

geçtiğimiz yılın en çok satan telefonları arasında yer alan general mobile discovery, Kitkat 4.4 güncellemesini aldı.Şu an beta sürümü olarak yayınlanan bu güncelleme, general mobile firmasının resmi sitesi üzerinden mail yoluyla indirilip kullanılabilir durumda.Diğer türlü telefonunuzdan son sürümü kontrol et dediğinizde muhtemelen telefonunuzda son sürüm yüklü mesajını alıyorsunuzdur.Bu yüzden güncellemeyi yüklemek istiyorsanız önce dosyaı indirip, sonra manuel olarak telefonunuza kurmalısınız.
Android 4.4 Kitkat güncellemesini telefonunuza yüklemek için general mobile resmi sitesini ziyaret ederek mail adresinizi yazın ve linki gönder butonuna basın.Kısa bir süre sonra sistem size aşağıdaki maili gönderiyor :
Sayın Discovery Kullanıcısı;
Ekteki dökümanı dikkatlice adım adım okuduktan ve tüm işlemleri yaptıktan sonra , Discovery 4.4.2 Kit-Kat güncellemesini telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Telefonunuzun 4Gbyte ya da 16Gbyte olmasına göre iki farklı indirme linkini alacaksınız.Hangisi sizin için uygunda 390 Mbyte lık dosyayı indirebilirsiniz.



Dosyayı indirdikten sonra güncelleme işlemine başlamadan önce muhakkak telefonunuzun yedeğini alın ve harici SD kartı çıkarın.

Telefonunuzun şarja takılı ya da en az %35 oranında bataryaya sahip olduğundan emin olun.


GM Discovery 4.4 Kitkat Nasıl Yüklenir

Eğer dosyayı direkt bilgisayarınıza yüklediyseniz USB bellek aracıyla telefonunuza aktarın.Telefonunuzdan indirdiyseniz dosya direkt Download klasörüne inecektir.(Dahili Depolama/ Download)
Dosyanın telefonunuzda olduğundan emin olduktan sonra normal menü ekranında Sistem Güncelleme/ Menü Tuşu/ Yerelden güncelleme paketini seç adımlarını takip edin.
Çıkan ekranda az önce telefonunuza kaydettiğiniz güncelleme paketini seçin.
Daha sonra size güncellemek isteyip istemediğini soran bir ekran karşılayacak.Güncelle yi seçerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.
Telefonunuz güncellemeye başladığında ilk açılışı geç olacaktır.Bu yüzden telaş etmeyin.
Uyarı
Şu an yayınlanan GM discovery 4.4 güncellemesi henüz son hali değil.Beta sürümü.Bu yüzden internetten okuduğum kadarıyla çoğu kullanıcı yükledikten sonra sıkıntı yaşıyor.Bu yüzden size tavsiyem biraz daha beklemeniz.

Yorum Gönder

 
Top